Szuhi Attila
Utoljára frissítve: február 17, 2023

Krisp.ai egy olyan mesterséges intelligencia alapú szoftvermegoldás, amely zajszűrést, hangszűrést, visszhangszűrést és még sok mást nyújt egyéneknek és vállalkozásoknak, segítve őket abban, hogy tisztábban halljanak az online találkozók során egyre távolabbi világban.

A szoftver lehetővé teszi a kopogó billentyűk, a gyereksírás, a ventilátorok, a kutyaugatás és bármi más zaj kiszűrését bármilyen hangfájlból, legyen az egy élő beszélgetés, vagy videófelvétel.

Telepítheti a Krisp-et Mac vagy Windows eszközére, és bejelentkezhet az alkalmazásba. Ingyenes próbaverziót vagy ajánló linket is kaphat.

A Krisp árazási tervei a következők:

Ingyenes: távoli munkavállalók számára, 0 USD, ingyenes örökre, nincs szükség hitelkártyára. Napi 60 perc zajszűrés, háttérhangszűrés, visszhangszűrés, HD hang, akkumulátorkímélő mód és zajjelentés tartozik hozzá.

Pro: online tanárok és podcasterek számára, 3.33 USD/hó (éves előfizetéssel), vagy 5 USD/hó (havi előfizetéssel). Korlátlan zajszűrési időtartam és minden más funkció tartozik hozzá.

Team: kis- és középvállalkozások számára, 5 USD/felhasználó/hó (éves előfizetéssel), vagy 8 USD/felhasználó/hó (havi előfizetéssel). Korlátlan zajszűrési időtartam és minden más funkció tartozik hozzá.

A Krisp-et több díjjal is elismerték, például a Time 100 „2020 legjobb találmányai” között az Mesterséges Intelligencia kategóriában. Több ezer csapat használja világszerte, köztük olyan neves cégek, mint a Microsoft, a Zoom vagy az Uber.

Szerző: Szuhi Attila

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Cikkek a témában

február 17, 2023

A Stockimg.ai weboldal egy olyan eszköz, amely mesterséges

február 17, 2023

A Brandmark egy weboldal, ahol egyedi és professzionális

február 17, 2023

Az Adobe Podcast egy webes platform, amely lehetővé

február 17, 2023

A cleanvoice.ai egy mesterséges intelligencia, amely eltávolítja a


INGYENES!

TÖLTSD LE A GOOGLE 100 SEO TANÁCSÁT

A Google 100 legfontosabb keresőoptimalizálási tanácsa!

>